Vakmanschap van vloer tot dak.

Garage ombouwen

U kunt uw woning uitbreiden door uw garage te verbouwen. Wanneer u niet weet waar u moet beginnen dan kunt u contact opnemen met Tuerlingsbouw. Ik ben een bouwbedrijf in de omgeving Tilburg en kan u hierin bijstaan.

U kunt in huis een extra kamer creƫren door uw garage te verbouwen tot slaapkamer. Het is belangrijk dat u hiervoor een vergunning hebt gekregen van de gemeente in verband met de aansluiting van water, elektriciteit en gas. Voordat ik aan de slag ga, is een goede afstemming tussen bouwkundig tekenaar, mij en u van groot belang. Dit ziet u namelijk terug in de kwaliteit van het eindresultaat. Ik zal u met raad en daad bijstaan door met de meest praktische oplossingen en adviezen te komen.

Bel mij op: 06-52022564 of mail mij: sjef@tuerlingsbouw.nl en vraag mij naar de mogelijkheden.

Malcare WordPress Security